Over TWS Coolservice

Jarenlange ervaring in koeltechniek

TWS Coolservice uit Westerlo is het resultaat van jarenlange ervaring in koeltechnieken, verwarming en ventilatie. Gebundelde expertise van vakmannen, die service en kwaliteit hoog in het vaandel dragen. De firma werd in 2011 opgericht door de broers Toon en Wannes Franken, samen met Werner Peeters. Hun doorgedreven specialisatie in koeltechniek zorgde voor een snelle groei, uitbreiding met extra medewerkers en vennoot Maarten Verbiest, maar het mooiste van al: vele tevreden klanten in diverse sectoren.

Technisch maatwerk voor industrie, voeding, ziekenhuizen, particulieren

Onze sterkte? Technisch op maat gemaakte oplossingen. Van koel- en vriescellen, industriële koeling, airconditioning, verwarming tot ventilatie. En dit voor industrieën zoals voeding, chemie, kunststof, distributie, drukkerijen, farmaceutische bedrijven, ziekenhuizen, maar ook voor kantoren, showrooms, hotels en particulieren in regio Antwerpen, Limburg en Vlaams-Brabant. Dankzij onze flexibele (onderhouds)service zijn wij zo ter plaatse, 24/24. Bij ons staan de zaakvoerders mee op de werf, de beste kwaliteitsgarantie!

Ook op zoek naar een partner voor koeltechnieken, verwarming en ventilatiesystemen?

Onze specialisatie

Wij bieden technisch maatwerk op het vlak van koel- en vriescellen, industriële koeling, airconditioning, verwarming en ventilatie voor bedrijven en particulieren.

Onze sectoren

Wij werken voor diverse sectoren zoals voeding, chemie, distributie, drukkerijen, farmaceutische bedrijven, ziekenhuizen, kantoren, showrooms, hotels, de retailsector en residentiële markt.